Pimp my iPhone!

Mijn eerste iPhone was een zwarte iPhone 3G. Zo ongeveer op de dag dat ik mijn iPhone kreeg ben ik ook hoesjes gaan verkopen. Ik ging voor mezelf op zoek naar een case en kwam uit bij More-Thing. De Noël case op hun site vond ik heel gaaf en daarom heb ik er gelijk maar een stuk of 20 besteld die ik al verkocht had voor ze binnen waren. Een goed begin dus, en ook mijn eigen iPhone zag er nog mooier uit met de metallic look van de zilveren Noel case. De volgende case die ik zelf ging gebruiken was een paarse Handwoven case, ook hier heb ik veel plezier van gehad. Tijdens de vakantie gebruikte ik de rode Classic Leather Slip-in case en bij het hard lopen ging de iPhone mee in een armband case. Natuurlijk heb ik naast cases ook het grootste deel van de accessoires zelf gebruikt, zoals de autohouder, fietshouder, beschermfolie, spiegelfolie, kabeltjes en touch pennen. Ja, er werd echt wel goed voor mijn iPhone 3G gezorgd!

Maar toch was ik in de wolken toen ik de iPhone 4 binnen kreeg. De hoesjes en accessoires verkocht ik al even, maar nu kon ik ze ook zelf gaan gebruiken. Te gek! Het eerste hoesje was ook nu een paars hoesje uit de Handwoven Collection. Deze belandde in de la toen ik Para Blaze cases ging verkopen. Helaas zitten deze nu niet meer in het assortiment van More-Thing en zijn ze bij iPhoneCompleet.nl sinds kort ook uitverkocht. Ook de Racer GT Collection heb ik een tijd gebruikt, een mooie blauwe case die ik met veel plezier gebruik. En dit jaar op vakantie gaat er een gave felroze Shocking case om mijn iPhone. Deze case is van mooi leder gemaakt en omdat het een flip-over case is, is de iPhone prima beschermd op het strand en bij het zwembad. Ik ben niet van plan te gaan duiken, maar foto’s maken is misschien leuk dus voor alle zekerheid neem ik ook een Waterproof case voor mijn iPhone 4 mee.

 

Geef een antwoord