Je bekijkt nu Mijn nieuwe iPhone 5

Mijn nieuwe iPhone 5

Sinds gisteren heb ik er dan ook één… de iPhone 5 (in ‘t wit)!!! Helemaal blij mee en natuurlijk met extra interesse door de voorraad met iPhone 5 cases gegaan voor het mooiste beschermhoesje. Mijn keuze deel ik graag met jullie via deze site:

Shocking Collection: wat is die gaaf in de witte hoogglans versie met 2 handige opbergvakjes in de flap… De vraag is wat erger is, de eerste kras op de iPhone 5 of op die mooie witte hoogglans case… hmmmm voorlopig beide maar als nieuw proberen te houden

Tones: vanaf de eerste keer dat ik de Tones cases zag vond ik ze al supermooi en er zijn er niet veel binnen gekomen die ik mooier vond. Ik heb gekozen voor de paarse versie en ook met deze SwitchEasy case ben ik erg blij.

 

Geef een antwoord