Je bekijkt nu Houd je oordopjes op hun plek bij het sporten

Houd je oordopjes op hun plek bij het sporten

Zelf probeer ik regelmatig te gaan hard lopen, niet mijn grootste hobby, maar je moet toch wat om in conditie te blijven. Mijn iPhone gaat altijd mee, want ik wil wel muziek luisteren tijdens het lopen en het geeft een prettig ritme. Wat me dan altijd vreselijk irriteerde, waren de oordopjes die steeds uit mijn oor vielen. In het begin zitten ze wel goed, maar als ze eenmaal uitvallen, gebeurt het steeds weer en blijf je ze terugdoen.

Verleden tijd dankzij de BudFits! Wat een ideaal accessoire! Het is een soort zacht beugeltje in de vorm van je oor. Je bevestigt heel eenvoudig je oordopje in een BudFit en ‘hangt’ deze als het ware rond je oor. Tijdens het lopen voel ik er helemaal niks van en mijn oortjes blijven zitten waar ze horen. De BudFits zijn natuurlijk te gebruiken voor iPhone en iPod.

De BudFits zijn er in wit, zwart en doorzichtig en kosten 10 euro.

Geweldig! Die BudFits wil ik bestellen!!!

Komende tijd vind je hier meer accessoires voor je iPhone, iPad of iPod tijdens het sporten!

Geef een antwoord