Fietsen met je iPhone

Fietsen met je iPhone

Het is zomer, de zon schijnt volop, heerlijk weer om een stukje te fietsen. En je iPhone gaat natuurlijk mee, want dan fiets je de mooiste routes. Zelf gebruik ik liefst de app Fiets!, je rijdt dan van fietsknooppunt naar knooppunt. Ik maak vooraf een leuke route, doe mijn iPhone in de fietsstandaard en fietsen maar. Zo reed ik afgelopen weekend ruim 20 kilometer, en kwam ik dicht bij huis op plekjes waar ik niet eerder ben geweest.

De iPhone fietshouder is universeel bruikbaar, dus voor de iPhone 3G[S] en de iPhone 4[S]. Je bevestigt de standaard aan het stuur van je fiets, even goed testen dat ie stevig vast zit en dan plaats je de iPhone erin. Nogmaals goed testen, want je wilt natuurlijk niet dat je iPhone onderweg valt. En fietsen maar, onderweg bedien je de iPhone met groot gemak, houd je het aantal kilometers bij, fiets je de mooiste routes, kijk je hoe hard je rijdt, luister je muziek… er zijn mogelijkheden genoeg.

Veel plezier onderweg met de iPhone fietshouder!

Geef een reactie